פנקייק אפונה
פנקייק אפונה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, אפונה פטיט, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
על מחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך, 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת.
יוצקים שומן ומניחים אותו בצד.
לטאטא קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ועירית. בבלנדר, לערבב חלב חמאה, חמאה ואפונה 1 כוס.
להוסיף ביצה; דופק לשלב. מקפלים תערובת חלב חמאה לתוך מרכיבים יבשים עד רק בשילוב. מקפלים הנותרים 1/2 כוס אפונה. אם הבלילה עבה מדי, להוסיף 1 כף. חלב.
חם מחומם על חום בינוני; גריז עם 2 כפית. שומן בייקון שמור. בקבוצות, טיפה 1/4 כוס חופנים של הבלילה על מחבת. מבשלים עד מתחת לפני השטח של פנקייק הם זהובים, 2 דקות. הפוך פנקייק עם מרית ומבשל 2 דקות יותר.
מגישים פנקייק עם בייקון שבור לחתיכות קטנות יותר, שמנת חמוצה ועוד עירית, אם תרצה בכך.