פנקייק בטטה-פקאן
גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. וזה די גרוע. נסו פנקייק בטטה-פקאן, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
זין בטטה עם מזלג כמה פעמים; מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מכרז. אפשר תפוחי אדמה להתקרר לפחות 10 דקות; לקלף בשר מחית עם מזלג, להשליך קליפה. הניחו בצד 3/4 כוס פירה בטטה, ושמרו את שאר תפוחי האדמה לשימוש נוסף.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים בפקאנים.
שלב 3/4 כוס פירה בטטה, חלב, הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת בטטה לתערובת קמח, ערבוב טוב.
עבודה בקבוצות, כפית 1/4 גביע הבלילה עבור כל פנקייק על מחבת לא מקל חם או מחבת. מבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור עם הבלילה שנותרה.
הערה: פירה משומר או דלעת ניתן להחליף עבור פירה מבושל בטטה, אם תרצה בכך.