המתכון פנקייק גרמני יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, אם, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה. נסו פנקייק גרמני, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, מלח, סוכר, חלב, וניל, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לחמם מחבת ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מברשת מבפנים עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
6
יוצקים את הבלילה ואופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מנמיכים את התנור ל 350 מעלות f. ולהמשיך לאפות עד נפוח וזהוב חום, על 13 עד 15 דקות יותר. תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. לנפות את הסוכר ' ממתקים על הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים מיד במחבת עם סירופ מייפל, פירות יער במרינדה, או תפוחים מזוגגים ואגסים.
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ומקלות קינמון ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלי
16
מוסיף את הפרי, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד מזוגג, על 10 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את מיץ התפוזים, ומבשלים עד הפרי הוא פירסינג בקלות עם סכין קיצוץ, על 1 דקה יותר. אם תרצה, תוסיף את הקלבדוס. אם בישול על מבער גז, בזהירות להטות את המחבת לכיוון הלהבה כדי להצית את האלכוהול; אם בישול על אלמנט חשמלי, להחזיק גפרור ארוך ליד התערובת. לסובב את המחבת על החום עד שהלהבה שוקעת.