המתכון פנקייק גרמני יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, אם, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה. נסו פנקייק גרמני, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, מלח, סוכר, חלב, וניל, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
לטאטא בקמח כדי להפוך את הבלילה חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
לחמם מחבת ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מברשת מבפנים עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
6
יוצקים את הבלילה ואופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מנמיכים את התנור ל 350 מעלות f. ולהמשיך לאפות עד נפוח וזהוב חום, על 13 עד 15 דקות יותר. תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. לנפות את הסוכר ' ממתקים על הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים מיד במחבת עם סירופ מייפל, פירות יער במרינדה, או תפוחים מזוגגים ואגסים.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, שעועית וניל וזרעים, שידות הדר, ומים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים בעדינות עד סירופ, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
הסר מהחום ולהוסיף את מיצי הדר.
11
מערבבים את פירות יער בקערה. מסננים את הסירופ החם על פירות יער להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
12
לשרת.
13
לקלף, ליבה, ולחתוך את שני התפוחים ואגסים לפלחי 3/4 אינץ'. בקערה בינונית, לזרוק את הפרי עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
14
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ומקלות קינמון ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרידה כתומה
רצועת קליפת לימון
16
מוסיף את הפרי, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד מזוגג, על 10 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את מיץ התפוזים, ומבשלים עד הפרי הוא פירסינג בקלות עם סכין קיצוץ, על 1 דקה יותר. אם תרצה, תוסיף את הקלבדוס. אם בישול על מבער גז, בזהירות להטות את המחבת לכיוון הלהבה כדי להצית את האלכוהול; אם בישול על אלמנט חשמלי, להחזיק גפרור ארוך ליד התערובת. לסובב את המחבת על החום עד שהלהבה שוקעת.