המתכון פנקייק גרמני יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, אם, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה. נסו פנקייק גרמני, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, מלח, סוכר, חלב, וניל, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא בקמח כדי להפוך את הבלילה חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
לחמם מחבת ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מברשת מבפנים עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
יוצקים את הבלילה ואופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מנמיכים את התנור ל 350 מעלות f. ולהמשיך לאפות עד נפוח וזהוב חום, על 13 עד 15 דקות יותר. תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. לנפות את הסוכר ' ממתקים על הפנקייק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים מיד במחבת עם סירופ מייפל, פירות יער במרינדה, או תפוחים מזוגגים ואגסים.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, שעועית וניל וזרעים, שידות הדר, ומים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים בעדינות עד סירופ, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
הסר מהחום ולהוסיף את מיצי הדר.
11
מערבבים את פירות יער בקערה. מסננים את הסירופ החם על פירות יער להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לשרת.
13
לקלף, ליבה, ולחתוך את שני התפוחים ואגסים לפלחי 3/4 אינץ'. בקערה בינונית, לזרוק את הפרי עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ומקלות קינמון ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
16
מוסיף את הפרי, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד מזוגג, על 10 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את מיץ התפוזים, ומבשלים עד הפרי הוא פירסינג בקלות עם סכין קיצוץ, על 1 דקה יותר. אם תרצה, תוסיף את הקלבדוס. אם בישול על מבער גז, בזהירות להטות את המחבת לכיוון הלהבה כדי להצית את האלכוהול; אם בישול על אלמנט חשמלי, להחזיק גפרור ארוך ליד התערובת. לסובב את המחבת על החום עד שהלהבה שוקעת.