פנקייק דלעת פקאן מתובל
צריך ארוחת בוקר צמחונית? פנקייק דלעת פקאן מתובל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנקייק מתובל דלעת, פנקייק דלעת מתובל, ו פנקייק דלעת מתובל Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-200 ° F ומניחים תבנית אפייה על אחד המדפים.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, מלח, זנגביל, אגוז מוסקט, וציפורן בקערה בינונית עד בשילוב שווה; להפריש.
לטאטא את החלב, דלעת, חמאה, ביצים, וניל בקערה גדולה עד בשילוב שווה.
מוסיפים את תערובת הקמח ופקאנים ומערבבים עד רק מעורבב ולח (הבלילה תהיה גבשושי), על 30 משיכות. מניחים את הבלילה בצד לנוח בעוד המחבת או מחבת מתחמם.
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה, מתובלת, מחבת לא דביקה, או מחבת על אש בינונית. בדיקה כדי לראות אם המחבת חמה מספיק על ידי הזזת כמה טיפות של מים קרים בו: אם המים מקפצים ו sputters, המחבת מוכנה לשימוש; אם הוא מתאדה באופן מיידי, המחבת חמה מדי.לאחר המחבת מוכנה, להוסיף 1 כפית של השמן ולהטות את המחבת למעיל. מצקת את הבלילה למחבת ב 1/3-מנות כוס. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, על 3 עד 5 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להפוך את הפנקייקים ומבשלים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 2 עד 3 דקות יותר.
הסר את תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, הוספת 1 כפית שמן למחבת בין קבוצות.
מגישים מיד עם חמאה וסירופ מייפל.