פנקייק זנגביל עם רוטב לימון חם
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חלב, תערובת זנגביל, פודינג מיידיות בטעם לימון ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פנקייק זנגביל עם רוטב לימון חם, לחם זנגביל חם עם זיגוג לימון, ו פנקייק זנגביל עם סירופ לימון.
הוראות
מערבבים תערובת זנגביל, מים וביצה בקערה גדולה עד הבלילה חלקה.
מחבת חום או מחבת גדולה מרוססת עם ספריי בישול על חום בינוני.
יוצקים הבלילה על מחבת, באמצעות הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק. מבשלים עד בועות טופס על צמרות, ואז לפנות לצדדים אחרים חומים.
בינתיים, לנצח תערובת פודינג וחלב בקערה למיקרוגל עם להקציף 2 דקות. מיקרוגל על גבוה 1-1 / 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לאחר 1 דקות.
מגישים פנקייק עם רוטב לימון חם.