פנקייק חג המולד קטיפה אדומה
פנקייק חג המולד קטיפה אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם צבע מזון דבק, סוכריות, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פנקייק חג המולד קטיפה אדומה, פנקייק קטיפה אדום עם זיגוג גבינת שמנת {מושלם לחג המולד}, ו רול עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, חמאה ו 3 כפות חלב עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה לנצח 2 כוסות אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד ציפוי הוא חלק. כיסוי; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הפנקייק למעט אבקת סוכר עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני גבוה (375F). (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.)
מברשת עם שמן צמחי במידת הצורך או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום.
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד בועות טופס על גבי הקצוות יבשים. הפעל; לבשל בצד השני עד חום זהוב. השתמש חותכי עוגיות עונתיים בצורת לחתוך צורות מפנקייק חם. או, בנדיבות גריז בתוך כל עובש פנקייק עונתי בצורת. למלא עובש על פי הוראות היצרן ומבשלים לפי ההוראות.
כפית גבינת שמנת ציפוי לתוך שקית פלסטיק אחסון מזון resealable; שקית חותם.
חותכים את הפינה הזעירה של התיק; לסחוט שקית כדי ליצור מתאר סביב קצה של צורות או טפטוף ציפוי על פנקייק.
מפזרים אבקת סוכר סוכריות.