פנקייק כוסמת מלא ביצה
צריך ללא גלוטן ארוחת בוקר ידידותית fodmap? פנקייק כוסמת מלא ביצה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 914 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח כוסמת, גבינת חלב פרה כגון בופור, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. נסו פנקייק כוסמת מלא ביצה, פנקייק כוסמת אוכמניות, ו פיצת פנקייק כוסמת צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מקציפים יחד את קמח כוסמת ומלח. בקערה גדולה נפרדת להכות 2 של הביצים בקלילות ואז לטאטא 1 ½ כוסות של החלב. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים את החלב שנותר עד עקביות קטיפתי (לא עבה ולא דק) מושגת. מכסים ומקררים את הבלילה לפחות 30 דקות. מערבבים כדי רקומבין לפני השימוש.
מחממים מחבת 8 אינץ ' לא מקל מחבת או מחבת קרפ עם מכסה מעל חום בינוני בערך 1 דקה.
מוסיפים את החמאה, מתערבלים כדי לצפות את המחבת. מצקת על ½ כוס הבלילה על אמצע המחבת ומיד להתחיל מסתחרר המחבת כדי להפיץ את הבלילה על פני השטח. מבשלים 45 עד 60 שניות או עד חום זהוב קלות. הפוך ומייד להשתין על פני השטח עם כ 1/8 של הגבינה, לפצח ביצה אחת למרכז ואז מפזרים עוד 1/8 של הגבינה; העונה עם מלח ופלפל. מקפלים את הקצוות הצדדיים של פנקייק כוסמת על הביצה, משאיר את החלמון חשוף ושבור.
מניחים את המכסה על המחבת ומבשלים עד החלמון הוא בקושי להגדיר, על 3 עד 5 דקות או לטעמך.
מגישים חם. חזור על 3 פעמים נוספות עם ביצים ובלילה שנותרו.