פנקייק לחם תירס
גשו לסופר וקנו קמח תירס, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק לחם תירס עם קישואים, פנקייק לחם תירס דבש עם אפרסקים, ו פנקייק לחם תירס עם סירופ חמאת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה.
לטאטא חלב חמאה, ביצים וחמאה בקערה גדולה נפרדת. מערבבים את תערובת הנוזל לתוך התערובת היבשה עד מעורבב וחלק.
מחממים מחבת משומנת קלות או מחבת מעל חום בינוני-גבוה. עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת ומבשלים עד השחמה, על 1 1/2 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 1 דקה. המשך עם הבלילה שנותרה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש