פנקייק מחיטה מלאה מאפס
פנקייק מחיטה מלאה מאפס יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. גשו לסופר וקנו נבט חיטה, ביצים, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ "רענן ואור", פנקייק מאפס, ו פנקייק השריטות של פיט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים נבט חיטה על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קלוי, כ 5 דקות. קריר מעט, ולאחר מכן להעביר נבט חיטה לקערה גדולה.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, ומלח לתוך נבט חיטה. מקציפים חלב חמאה, ביצים ושמן בקערה אחרת עד חלקה; לשפוך תערובת ביצים לתוך תערובת קמח ומערבבים עד הבלילה הוא פשוט מעורבב.
חום מחומם על חום בינוני גבוה ומעיל עם ספריי בישול.
יוצקים 1/4 כוס מנות של הבלילה על המחבת ומבשלים עד בצורת בועות ואת הקצוות יבשים, על 2 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה.