פנקייק נקניק-אפרסק
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך נהדר של 30%. נסו נקניק-תפוח תפוח פנקייק, פנקייק תפוח תפוח, ו פנקייק עלים של העולם הישן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים 10 אינץ'. מחבת ברזל יצוק בתנור 425. בינתיים, בבלנדר גדול, שלבו את הביצים, החלב, הקמח, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חמאה למחבת חמה; מחזירים לתנור עד שהחמאה מבעבעת.
אופים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד שפחזניות וקצוות הפנקייק משחימים ופריכים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את האפרסקים, הסירופ ואגוז המוסקט. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים, לא מכוסים, למשך 7-10 דקות או עד שהנקניקיות והאפרסקים מצופים בסירופ. כפית לתוך פנקייק.