קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק סקווש עם סירופ תאנה

פנקייק סקווש עם סירופ תאנה
פנקייק סקווש עם סירופ תאנה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 215 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם חלבונים ביצה, דלעת סקווש, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. נסו פנקייק שיבולת שועל עם סירופ בננה-אגוז, פנקייק עם סירופ כתום, ו פנקייק בננה עם סירופ קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסחטת ירקות, 12 אינץ ' ללא מקל סאוט פאן
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
באמצעות מסחטת ירקות, מיץ הסקווש ושומר את עיסת. (אתה צריך בערך 1/2 כוס עיסת 1/2 כוס מיץ.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
מניחים את עיסת הסקווש בקערת ערבוב בינונית ומפזרים את הקמח. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות לסחוט את עיסת וקמח יחד עד רק מעורבב. מערבבים בעדינות את מיץ הסקווש ומיץ תפוחים עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
סכין קילוףסכין קילוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
בקערה גדולה, לטאטא את החלבונים ביצה לשיא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את סירופ התאנה ומקציפים לשיא בינוני. מקפלים בעדינות 1/3 של חלבוני הביצה לבסיס הבלילה כדי להאיר אותו, להיזהר לא לשלב באופן מלא את החלבונים ביצה. בעדינות לקפל את הבלילה המואר בחזרה לתוך החלבונים ביצה. שוב, להיזהר לא לשלב את התערובת במלואה. (ככל שאתה מטפל יותר בעדינות בחלבון הביצה, כך הבלילה תעלה.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים מחבת ללא מקל 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד חם. עם מגבת נייר טבולה בשמן, שמן קלות את המחבת. עבודה בקבוצות, כפית על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת, כדי ליצור כמה שיותר עוגות עגולות 2 עד 3 אינץ ' כפי שיתאים, ומבשלים עד רק להגדיר. בעדינות להפוך את העוגה מעל ולסיים בישול, על 1 1/2 עד 2 דקות. העוגות יהיו רכות מאוד. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כדי לשרת: רעפים את העוגות על צלחות מחוממות.
8
מניחים quenelle של קרם פרש נגד כל מנה של עוגות טפטוף עם סירופ תאנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
9
מפזרים כל צלחת עם סוכר מייפל הודי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל