קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק סקווש עם סירופ תאנה

פנקייק סקווש עם סירופ תאנה
פנקייק סקווש עם סירופ תאנה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 215 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם חלבונים ביצה, דלעת סקווש, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. נסו פנקייק שיבולת שועל עם סירופ בננה-אגוז, פנקייק עם סירופ כתום, ו פנקייק בננה עם סירופ קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסחטת ירקות, 12 אינץ ' ללא מקל סאוט פאן
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
באמצעות מסחטת ירקות, מיץ הסקווש ושומר את עיסת. (אתה צריך בערך 1/2 כוס עיסת 1/2 כוס מיץ.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סכין קילוףסכין קילוף
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
מניחים את עיסת הסקווש בקערת ערבוב בינונית ומפזרים את הקמח. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות לסחוט את עיסת וקמח יחד עד רק מעורבב. מערבבים בעדינות את מיץ הסקווש ומיץ תפוחים עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
סכין קילוףסכין קילוף
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
בקערה גדולה, לטאטא את החלבונים ביצה לשיא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את סירופ התאנה ומקציפים לשיא בינוני. מקפלים בעדינות 1/3 של חלבוני הביצה לבסיס הבלילה כדי להאיר אותו, להיזהר לא לשלב באופן מלא את החלבונים ביצה. בעדינות לקפל את הבלילה המואר בחזרה לתוך החלבונים ביצה. שוב, להיזהר לא לשלב את התערובת במלואה. (ככל שאתה מטפל יותר בעדינות בחלבון הביצה, כך הבלילה תעלה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מחממים מחבת ללא מקל 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד חם. עם מגבת נייר טבולה בשמן, שמן קלות את המחבת. עבודה בקבוצות, כפית על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת, כדי ליצור כמה שיותר עוגות עגולות 2 עד 3 אינץ ' כפי שיתאים, ומבשלים עד רק להגדיר. בעדינות להפוך את העוגה מעל ולסיים בישול, על 1 1/2 עד 2 דקות. העוגות יהיו רכות מאוד. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
כדי לשרת: רעפים את העוגות על צלחות מחוממות.
8
מניחים quenelle של קרם פרש נגד כל מנה של עוגות טפטוף עם סירופ תאנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
9
מפזרים כל צלחת עם סוכר מייפל הודי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל