פנקייק סקווש עם סירופ תאנה
פנקייק סקווש עם סירופ תאנה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 215 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם חלבונים ביצה, דלעת סקווש, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. נסו פנקייק שיבולת שועל עם סירופ בננה-אגוז, פנקייק עם סירופ כתום, ו פנקייק בננה עם סירופ קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מסחטת ירקות, 12 אינץ ' ללא מקל סאוט פאן
באמצעות מסחטת ירקות, מיץ הסקווש ושומר את עיסת. (אתה צריך בערך 1/2 כוס עיסת 1/2 כוס מיץ.)
מניחים את עיסת הסקווש בקערת ערבוב בינונית ומפזרים את הקמח. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות לסחוט את עיסת וקמח יחד עד רק מעורבב. מערבבים בעדינות את מיץ הסקווש ומיץ תפוחים עד רק מעורבב.
בקערה גדולה, לטאטא את החלבונים ביצה לשיא רך מאוד.
מוסיפים את סירופ התאנה ומקציפים לשיא בינוני. מקפלים בעדינות 1/3 של חלבוני הביצה לבסיס הבלילה כדי להאיר אותו, להיזהר לא לשלב באופן מלא את החלבונים ביצה. בעדינות לקפל את הבלילה המואר בחזרה לתוך החלבונים ביצה. שוב, להיזהר לא לשלב את התערובת במלואה. (ככל שאתה מטפל יותר בעדינות בחלבון הביצה, כך הבלילה תעלה.)
מחממים מחבת ללא מקל 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד חם. עם מגבת נייר טבולה בשמן, שמן קלות את המחבת. עבודה בקבוצות, כפית על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת, כדי ליצור כמה שיותר עוגות עגולות 2 עד 3 אינץ ' כפי שיתאים, ומבשלים עד רק להגדיר. בעדינות להפוך את העוגה מעל ולסיים בישול, על 1 1/2 עד 2 דקות. העוגות יהיו רכות מאוד. חזור עם הבלילה שנותרה.
כדי לשרת: רעפים את העוגות על צלחות מחוממות.
מניחים quenelle של קרם פרש נגד כל מנה של עוגות טפטוף עם סירופ תאנה.
מפזרים כל צלחת עם סוכר מייפל הודי.