פנקייק קינמון עם קומפוט וסירופ מייפל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פנקייק לחם בננה עם סירופ מייפל קינמון, פנקייק תפוחים עם סירופ מייפל קינמון, ו קינמון רסק שיבולת שועל פנקייק עם סירופ מייפל חמאת בוטנים.
הוראות
ראשית להפוך את אפל, אגס & cherry compote (ראה 'הולך טוב עם'). תצטרך חצי קומפוט למתכון הזה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, סוכר ומלח כפית. בקנקן, לטאטא את הביצה, חלב, וניל וחמאה מומסת. הפוך באר במרכיבים יבשים ויוצקים בתערובת החלב בהדרגה, לטאטא כמו שאתה הולך לעשות בלילה חלקה. באופן אידיאלי, לתת את התערובת לעמוד עבור 1 hr (או אפילו לילה, מכוסה במקרר), אם כי אתה יכול לבשל עם זה מיד.
מחממים מחבת ללא מקל על חום בינוני גבוה. להמיס ידית של חמאה, ואז טיפה tbsps של התערובת לעשות פנקייק על פני 10 ס " מ. מבשלים 2-3 דקות עד בועות להופיע על פני השטח, ואז להתהפך ומבשלים 1 דקות יותר. שמור כל אצווה חמה בזמן שאתה משתמש את שאר הבלילה. מחסנית את הפנקייקים ומגישים עם קומפוט חם או קר, סירופ מייפל ויוגורט.