פנקייק ריקוטה לימון
פנקייק ריקוטה לימון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, ביצים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק לימון ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ריקוטה, חלב, חלמונים ביצה, וניל בקערה גדולה לטאטא עד הומוגנית.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר, וגרידת לימון בקערה נפרדת.
מוסיפים את תערובת הריקוטה למרכיבים יבשים ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב. כמה גושים בסדר.
בקערה נקייה נפרדת, לטאטא חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל לתוך הבלילה.
מחממים 1 כפית חמאה במחבת גדולה שאינה מקל או מחבת על אש בינונית-נמוכה עד מומסת. למחוק עם מגבת נייר.
הוסף ארבעה עיגולים של בלילת פנקייק באמצעות מידה רבע כוס. מבשלים עד הצד העליון מתחיל להראות בועות, על 2 דקות. בזהירות להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה ולשמור חם בתנור נמוך. חזור עם החמאה והחמאה שנותרו.
מגישים חם עם חמאה, פירות וסירופ.