פנקייק רך עם פונטינה
פנקייק רך עם פונטינה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2103 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 112 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קורנית, מלח, אגוז מוסקטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פנקייק תפוח קל ורך אפוי, Ham ו Fontina Frittata, ו מטבל ארטישוק עם פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
במעבד מזון או בלנדר, למזג את הביצים, אגוז מוסקט וחלב עד רק בשילוב.
מוסיפים את הקמח וקמצוץ מלח. להתמזג ולספור עד 5, ואז להפסיק מיזוג.
יוצקים לתוך קערה ומניחים בצד במקרר במשך 30 דקות.
ממיסים 1 כף החמאה במחבת סאוט 10 אינץ'. כאשר החמאה מתחילה להשחים, מוסיפים מצקת גדולה-מלאה וחצי (כ 8 אונקיות) של הבלילה. לבשל פנקייק במשך 10 שניות ואז במקום בתנור במשך 10 דקות. למעלה עם 1/3 של גבינה ותימין, אם באמצעות, ולהמשיך לאפות במשך 7 דקות. המשך עד שאר הבלילה משמש.