פנקייק שיבולת שועל עם צימוקים בן לילה
פנקייק שיבולת שועל עם צימוקים ללילה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם מלח, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פנקייק שיבולת שועל עם צימוקים בן לילה, שיבולת שועל מייפל וצימוקים ללילה, ו שיבולת שועל קינמון וצימוקים בן לילה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל ואת חלב החמאה. מכסים ומקררים בין לילה.
למחרת בבוקר: בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח. הפוך באר במרכז, ויוצקים את תערובת שיבולת השועל, ביצים, חמאה, וצימוקים. מערבבים עד רק לחלח. אפשר לבלילה לשבת 20 דקות לפני הבישול. אם הבלילה עבה מדי, להוסיף חמאה 1 כף בכל פעם, עד הבלילה מגיע עקביות הרצוי.
מחממים מחבת קלה משומנת, גדולה או מחבת על חום בינוני.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה על המחבת החמה עבור כל עוגה. מבשלים פנקייק עד בועות להופיע על גבי, להעיף, ומבשלים עד משחימים קלות על התחתונה.