פנקייק תינוק הולנדי ים תיכוני עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 864 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תיבול, זיתים יווניים, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עולה $ 4.6 למנה-- אנחנו מוצאים את זה די יקר. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו פנקייק תינוק הולנדי, פנקייק תינוק הולנדי, ו פנקייק תינוק הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425ºF.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חום 2 כפות חמאה בצלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ', בתנור כ 4 דקות או עד חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לנצח קמח, חלב, תיבול איטלקי, מלח וביצים עם מקצף יד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
יוצקים לתוך צלחת עוגה.
5
אופים חשוף 20 עד 25 דקות או עד צד של פנקייק הוא נפוח וחום זהוב עמוק.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בעוד פנקייק הוא אפייה, להמיס 1 כפית חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים קישואים בחמאה כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז. בזהירות לערבב גבינה.