פנקייק תפוזים חמוציות
פנקייק תפוזים חמוציות לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 476 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סירופ מייפל, סוכר, חמוציות וקליפת תפוז. זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 45% , המנה הזו די טובה. נסו פנקייק חמוציות-כתום עם סירופ חמוציות-מייפל , פנקייק תפוזים חמוציות ולביבות חמוציות תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החמוציות, מיץ התפוזים והסוכר. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות. מצננים מעט. בעזרת כף מחוררת מוציאים 1/4 כוס חמוציות; לְהַפְרִישׁ.
בבלנדר מעבדים את תערובת החמוציות עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה סירופ מייפל וחמוציות שמורות. לשמור על חום.
בקערה גדולה מערבבים את תערובת הביסקוויטים, הסוכר ואבקת האפייה. בקערה אחרת טורפים את הביצים, החלמון, החלב, מיץ התפוזים והקליפה. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מתערבבים. מקפלים פנימה חמוציות קצוצות.
זרוק את הבלילה ב-1/4 כוסות על מחבת פסים חמה משומנת; הופכים כאשר נוצרות בועות מלמעלה. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.
מקשטים ברצועות קליפת תפוז אם רוצים.