קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פסטה אלה איגור

פסטה אלה איגור
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטן אלן איגור. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם פסטה צדף, חמאה, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה בר של איגור, ארוחת ערב הערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה עם רוטב כפרי), ו רוטב עגבניות גולמי לפסטה, הפסטאן האיטלקי אלה קרודאיולה.

הוראות

1
מחממים 1 כפית חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים עוף בחמאה המומסת עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, 5 עד 7 דקות לכל צד. מניחים בצד להתקרר; קוצצים עוף לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה צדף במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד לבישול אך יציב לנגיסה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומחזירים פסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים תוספת ספינת קיטור לסיר וממלאים במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים אספרגוס ואפונה, מכסים ומאדים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מסירים ירקות מהאש ושומרים על כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
מחממים 1 כפית חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד לשקיפות, כ -10 דקות. מערבבים שמנת לבצל; מוסיפים ירקות ועוף. מבשלים עד שמנת מופחתת מעט, 2 עד 3 דקות. מקפלים גבינת פרמזן לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מסירים מהאש ומכסים בסיר עד שהגבינה נמסה, כ -2 דקות. זורקים פסטה ברוטב השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים