פסטה אלפרדו עם אבוקדו וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אבוקדו גבינת עיזים אלפרדו פסטן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 811 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, חלפיניו, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פלפל אדום קלוי ופסטה אלפרדו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי & גבינת עיזים אלפרדו, ו דלעת גבינת עיזים Fettuccine אלפרדו עם מרווה פריכה.
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.בינתיים, מחית את האבוקדו, חלפיניו, כוסברה ומיץ ליים במעבד מזון או בלנדר ומניח בצד.ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הקרם, גבינת עיזים ופרמזן, מבשלים עד שהגבינה נמסה, מערבבים בתערובת האבוקדו וחמים כדי להתחמם.
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם על הפסטה מעוטרת ביותר גבינת עיזים, אבוקדו וכוסברה לפי הצורך.