קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פסטה אספרגוס וסלמון

פסטה אספרגוס וסלמון
פסטה אספרגוס 'סלמון' יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 428 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פסטה עניבת פרפר, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, שהוא מרהיב. פסטה שמנת עם סלמון ואספרגוס, פסטה אספרגוס, סלמון ובזיליקום, ו סלט פסטה סלמון מעושן עם אספרגוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מפזרים סלמון עם 1/4 כפית מלח ופלפל. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. צולים סלמון, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4-6 אינץ'. מהאש למשך 12-18 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במחבת גדולה הקפיצו אספרגוס וכרישה בשמן עד שהאספרגוס רך פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים את יתרת המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, המים, המרק, השמיר ומיץ הלימון לתערובת אחידה; מערבבים לתערובת אספרגוס. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה ומבעבע. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסננים פסטה; זורקים עם תערובת אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו