פסטה אפויה עם אפונה, גבינה וחזיר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קרקרים, צ'דר קל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פסטה עם ארבע גבינות עם אפונה וחזיר, גבינה, אפונה ופסטה, ו סלט פסטה-אפונה, חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פסטה ומבשלים עד רק במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
לנקז ולהניח בצד.
4
להמיס 3 כף. חמאה במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לטאטא בקמח, חרדל ו 1/2 כפית. מלח עד חלקה. לאט לאט להקציף חלב וחצי וחצי ולהביא רק לרתיחה. מערבבים בגבינה, קצת בכל פעם, עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מחבת מחום ומערבבים אפונה, בשר חזיר ופסטה. מערבבים למעייל עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים פירורי קרקר מעל פסטה ו dot עם הנותרים 1 כף. חמאה.