פסטה אפויה עם נקניק, עגבניות וגבינה
פסטה אפויה עם נקניק, עגבניות, וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 440 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה אפויה וגבינה עם עגבניות, ארבע גבינות פסטה אפויה עם עגבניות מיובשות, ו נקניק וגבינה עיזים פסטה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים את הפסטה, ומניחים בצד.
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק, בצל, ושום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל והעגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים פסטה מבושלת, תערובת נקניק, ובזיליקום.
מניחים חצי מתערובת הפסטה בתבשיל 4 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם חצי מוצרלה וחצי פרמזן. חזור על שכבות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מבעבע.