פסטה אש וקרח
אש וקרח פסטן היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 633 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם בזיליקום, מלח, גבינת עיזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. פסטה דרקון נושמת אש , חומוס ג'לפניו צלוי באש עם שבבי לפת וסלק וסלט קלחי קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבזיליקום, קוביות העגבניות, השום, הזיתים, שמן הזית, מלח, פלפל, עירית, עגבניות מיובשות ופתיתי צ'ילי פלפל אדום. מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות או ללילה.
מוציאים את הרוטב מהמקרר שעתיים לפני ההגשה, כדי שהמרכיבים יגיעו לטמפרטורת החדר.
בסיר גדול עם מי מלח רותחים מבשלים פסטה פרפלה עד לדרגת אל-דנטה.
לזרוק פסטה מבושלת עם רוטב בטמפרטורת החדר.
מפזרים גבינת עיזים, אם רוצים.