פסטה באביב
פסטה האביב דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גבינת עיזים קלה, בייקון מפוספס, ובצל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. פסטה באביב, Springtime Pasta Primavera, ו סלט פסטה האביב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים.
מוסיפים את הכרוב עבור 2 דקות הסופי, ולאחר מכן לנקז, שומר קצת נוזל הבישול.
בינתיים, לטגן יבש את הבייקון במחבת nonstick עד פריך.
הסר מהמחבת ולנקז את רוב השומן, משאיר מאחור על 1 כפית. מטגנים בעדינות את הבצל בשומן במשך 2-3 דקות עד רך.
להטות את הפסטה מבושל כרוב לתוך המחבת, ולאחר מכן מערבבים דרך בייקון וגבינה עיזים.
להוסיף קצת מים בישול פסטה אם התערובת נראית קצת יבשה.
מגישים בקערות מפוזרות עם פרמזן מגוררת, אם אתה רוצה.