פסטה באביב עם בייקון
פסטה באביב עם בייקון עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 372 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אפונה, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פסטה באביב, פסטה באביב, ו Springtime Pasta Primavera.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת אפונה מתוקה ואפונה שלג במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
לזרוק תערובת פסטה עם צנוניות ו 5 מרכיבים הבאים; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים בייקון, אם תרצה, גבינת עיזים מתפוררת.
* 1 (16-oz. ניתן להחליף את הפסטה farfalle (עניבת פרפר).