פסטה בייקון ועגבניות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.1 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-22 גרם חלבון, 39 גרם שומן ובסך הכל 715 קלוריות. 49 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, פתיתי צ'ילי, יין אדום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ארוחת הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטן אל'אמאטריסיאנה), ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטה אל'אמאטריסיאנה), ופסטת בייקון ועגבניות.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בסיר ציר גדול מרתיחים 3 ליטר מים, כשרותחים מוסיפים 2 כפות מלח כשר ואת הפסטה ומבשלים עד שהפסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 כוסות קמח סולת
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
צבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחול
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
3
במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים בייקון ומקפיצים עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום (הנח בצד ¼ C)
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
4
מוציאים את הבייקון לניקוז על צלחת מרופדת בנייר מגבת ומסירים 3/4 משומן הבייקון מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום (הנח בצד ¼ C)
ציוד שתשתמש בו
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
מטבל תרד וארטישוק
5
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, בצל ופתיתי צ'ילי אדום. מבשלים עד שהבצל שקוף, מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
פלפל ירוק, קצוץ דק
6
מטגנים במשך 5 דקות, ואז מכסים עם יין.
מרכיבים שתצטרך
יין
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתבנית תערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כוסות קמח סולת
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
8
מוסיפים בזיליקום ובייקון. לזרוק עם פרמזן, ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם.