תבשיל דגים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם אורגנו, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), תבשיל דגים, ו תבשיל דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקלפים את הבצל, השום והגזר. קוצצים את הבצל, גזר, סלרי ועגבניות לקוביות (כ 1 ס " מ חתיכות) דק קוצצים את השום.הכן את הבשר על ידי descaling והסרת כל עצמות מהדגים, לקלף את הסרטנים, לנקות את הדיונון debearding את המולים (באותו אופן כמו עבור מרינייר moules). ואז לחתוך את הדגים ודיונונים לחתיכות בגודל ביס (כ 2 ס " מ) ולשמור את כל הבשר מכוסה במקרר עד שהוא נחוץ (לשמור את המולים בקערה ללא מים מכוסים בחתיכת נייר מטבח לח).במחבת גדולה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, סלרי וגזר, ולבשל אותם במשך כ 5 דקות עד שהם מתחילים להפוך חומים.לאחר מכן להפוך את החום עד נמוך, להוסיף את העגבניות והשום ומבשלים אותם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
דיונון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את העגבניה הטהורה ומבשלים אותה עוד 10 דקות.כבה את החום, להטות את התוכן לתוך צלחת או צלחת ולשמור על צד אחד.להחזיר את המחבת לחום ולשים במים ויין לבן. להעלות אותו לרתיחה לפני להטות את המולים.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ספגטי מיובש בקופסה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את המכסה על המחבת ומבשל את המולים במשך 5 דקות, בזהירות נותן את המחבת לרעוד כל 2 דקות. ואז לשים מסננת על קערה גדולה להטות את המולים לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את המולים בצד אחד ולשמור את המיצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
החזירו את הירקות המבושלים למחבת והחזירו את המחבת לחום. ואז לשפוך את המיצים השמורים מן המולים לתוך המחבת לערבב את כולם יחד.להפוך את החום עד בינוני, ומרתיחים את הנוזל במשך כ 10 דקות, עד שהוא מופחת על ידי כ .בעוד הנוזל רותח, להסיר את בשר mussel מן הפגזים שלהם (אתה יכול להשאיר כמה מהם בקליפה להשתמש כקישוט). זרוק את הפגזים.כאשר הנוזל צמצם מספיק, להטות את כל הבשר, למעט מולים, לתוך המחבת ולשים את המכסה על. מבשלים את זה במשך 1 דקה לפני כיבוי החום וערבוב במולים ומיץ לימון. מתבלים אותו במלח ופלפל.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.