פסטה בסגנון קייג'ון.
פסטה בסגנון קייג'ון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 555 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך פרחי ברוקולי, נקניק, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו קטשופ קייג'ון, פסטה לובסטר קייג'ון, ו פסטה עוף קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת.
מרתיחים את הפטוצ ' יני עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות; לנקז ולהעביר פסטה לקערה גדולה.
מחממים את החמאה ושום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים את הנקניק, עגבניות, ברוקולי, פלפל, פטריות ובצל ירוק.
מבשלים ומערבבים עד הנקניק הוא השחמה וירקות רכים.
מערבבים עוף, שרימפס, יין לבן, תיבול cajun, חלב, וגבינת פרמזן 1/4 כוס. מבשלים ומערבבים עד שרימפס עד שהם ורודים בהירים בצד החיצוני ואת הבשר כבר לא שקוף במרכז, 3 עד 5 דקות.
מגישים מעל פסטה ומפזרים פלפל ו 2 כפות גבינת פרמזן.