פסטה ברוטב בזיליקום פרובנס
פסטה עם רוטב בזיליקום פרובנסאלי עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 492 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, פרחי ברוקולי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: פסטה פרובנקלית עם בזיליקום ואנשובי, סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות.
הוראות
גזר לחתוך, ואת העור זוקיני ירוק וצהוב, כמתואר הערות, לעיל. (שמור את הקישואים הנותרים לשימושים אחרים.) להפריש.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק, בצל, סלרי, לפת, ותפוח אדמה לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הוא רך לנשוך, על 6 דקות.
מוסיפים חצי מהשעועית והנוזל שלהם; חוזרים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסים, במשך 5 עד 10 דקות כדי למזג טעמים. להתחמם ולהניח בצד.
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת הנותרים שעועית ונוזל, בזיליקום ושום עד חלקה. תניח בצד.
לבשל פסטה, חשופה, ב 4 ליטרים מים רותחים 1 כף מלח עד כמעט מכרז לנשוך, על 5 דקות; לאחר 3 דקות, להוסיף ברוקולי. מערבבים ירקות julienned ומרתיחים עד רק רך לנשוך, על 1 דקה.
מסננים, שוטפים במים חמים, מסירים ברוקולי ושומרים על מזונות חמים.
מערבבים תערובת בזיליקום לתוך תערובת מרק. כף ל 4 רחב, מעוטר צלחות ארוחת ערב. תלע פסטה במרכז. לפזר עגבניות וברוקולי סביב צלחות צלחת. תציע פלפל ופלחי לימון.