פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו Penne Con La Sardine (Pastan אפוי וסרדינים).
הוראות
מטגנים שום בשמן זית על אש בינונית עד להזהבה.
מוסיפים סרדינים וממשיכים לטגן ומערבבים עד כמעט משחה (כ 7 דקות).
מוסיפים רסק עגבניות ו 3 עד 5 פחיות רסק עגבניות של מים לדגים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים עשבי תיבול (עלים בלבד)וצימוקים.להפחית את החום, להוסיף מלח ופלפל; מבשלים עד עבה.
מניחים מים קרים לתוך סיר גדול ולהתחיל לרתיחה.מרתיחים פסטה עד אל דנטה, לנקז ולזרוק עם רוטב.
מגישים עם גבינה מגוררת בצד.