פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטה עגבניות בזיליקום שמנת עם שרימפס. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 70 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לך גבינת neufchatel פילדלפיה, עגבניות ענבים, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס, פסטה שרימפס עם רוטב בזיליקום עגבניות שמנת, ו פסטה שמנת שרימפס בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, חום 2 כף. רוטב במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שרימפס; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד שהשרימפס הופך לורוד. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר שרימפס ממחבת; לכסות כדי להתחמם. זרוק כל טפטוף במחבת.
להוסיף נשאר ההלבשה, מרק ותבלינים למחבת; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף Neufchatel; קוק ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד שנמס. מערבבים עגבניות; לבשל 1 דקות.
הוסף למרכיבים במחבת. מערבבים בפרמזן וחצי בזיליקום; למעלה עם שרימפס ובזיליקום שנותר.