פסטה ג'מבליה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 442 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, תיבול, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו פסטה שרימפס ג'מבליה, מאכלי ים פסטה ג'מבליה, ו פסטה קייג'ון ג' מבלאיה: מנת נקניקיות טעימה ומהנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הבצל והשום על אש בינונית עד שהנקניקיה כבר לא ורודה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות, הסלסה, הגזר, הדלעת והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים שרימפס; מחממים עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סכין קילוף
Dientes De Ajo
4
מגישים מעל פסטה; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
אלברינו, יין רוזויטי וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור קייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי בעוצמה עם תווי פרחים לבנים, הדרים ואפרסק לבן. נגיש, מתוק ונהנתני עם הכניסה. ראוי לציון בחומציות הנקייה שלו, העוברת דרך האמצע. ארוך ומתמשך על הסיום.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גולמיים, מבושלים או בגריל. משתלב בצורה מושלמת עם דגים לבנים עדינים. החיך התוסס שלו יוצר איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.