פסטה גבינה אלפרדו עם סלמון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רוטב אלפרדו, פילה סלמון, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: גבינה פסטאן אלפרדו עם סלמון, עוף גבינה אלפרדו פסטה לאפות, ו גבינה עגבניות אלפרדו פסטה אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים רוטב אלפרדו בסיר בינוני על אש בינונית.
מניחים סלמון בתבנית אפייה.
מערבבים את מיץ לימון וחומץ בקערה קטנה, ושופכים על הסלמון. מתבלים עם בזיליקום ופטרוזיליה.
אופים סלמון 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד בקלות flaked עם מזלג.
הסר מהחום, ולפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים rotini, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים, ומניחים בקערה גדולה.
בעדינות לזרוק את הסלמון, פסטה, רוטב אלפרדו יחד בקערה הגדולה.