קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

פסטה ומרק שעועית טריה

פסטה ומרק שעועית טריה
Zuppa di Pastan e Fagioli Freschi (מרק פסטאן וטרי שעועית) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. אם יש לכם שעועית, סלרי, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan ומרק שעועית: Pastan E Fagioli (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב שמן, בצל, גזר, סלרי ושום; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מרק, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מערבבים פסטה פנה לתוך מרק ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
בינתיים, לקצץ קצות גזע ולמשוך בכל חוטים משעועית. לשטוף שעועית לחתוך לאורכים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מוסיפים שעועית לפסטה; מבשלים עד ששניהם רכים לנשוך, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים בזיליקום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מצקת לתוך קערות ולפזר פרושוטו באופן שווה על חלקים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
8
מוסיפים גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו