פסטה ומרק שעועית טריה
Zuppa di Pastan e Fagioli Freschi (מרק פסטאן וטרי שעועית) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. אם יש לכם שעועית, סלרי, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan ומרק שעועית: Pastan E Fagioli (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב שמן, בצל, גזר, סלרי ושום; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים מרק, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מערבבים פסטה פנה לתוך מרק ומבשלים 7 דקות.
בינתיים, לקצץ קצות גזע ולמשוך בכל חוטים משעועית. לשטוף שעועית לחתוך לאורכים 2 אינץ'.
מוסיפים שעועית לפסטה; מבשלים עד ששניהם רכים לנשוך, 5 עד 6 דקות יותר.
מוסיפים בזיליקום ומערבבים.
מצקת לתוך קערות ולפזר פרושוטו באופן שווה על חלקים.
מוסיפים גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.