פסטה טרייה עם פאבות, עגבניות ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטה טרייה עם Favas, עגבניות, נקניק. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו בתוספת נוספת, עגבניות שזיפים, פול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פסטה טרייה עם פאבות, עגבניות ונקניקיות, פסטה עם פאבות, עגבניות ונקניקיות, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה.
הוראות
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
הוסף את 3 המרכיבים הבאים. Sauté עד בצל הוא שקוף, על 6 דקות.
מוסיפים נקניקיות; להיפרד ממזלג. Sauté עד חום, על 3 דקות.
הוסף יין; מבשלים 1 דקה, גירוד חתיכות השחמה.
מוסיפים עגבניות ופול. מטוגנים עד עגבניות לרכך, כ 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי. להחזיר פסטה לאותו סיר.
מוסיפים רוטב לפסטה. לזרוק מעל חום בינוני עד רוטב מעילי פסטה, הוספת שמורות בישול נוזלי לפי הצורך אם יבש, על 2 דקות.
מגישים, מעבירים גבינה נוספת.
בצלחת זו, אלכס שימושפסטה דגליאטי (לחתוך רע). כדי לעשות את זה, לחתוך יריעות פסטה טריות לתוך טרפזים. אל תדאגו לעשות כל חתיכה בדיוק באותו גודל או צורה. הפסטה צריכה להיות מראה לא סדיר.