קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים

פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות, וזיתים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 505 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אוזו, עגבניות צועניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוף יווני עם זיתים, פטאן ועגבניות, סלט יווני עם עגבניות מיובשות, פטיאן וזיתים, ו פסטה עם עגבניות שרי, זיתים ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
ניקוז, לחזור לסיר, ולהניח בצד. בינתיים, להכין את הרוטב וחסילונים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים את השום ואת פתיתי פלפל אדום, מערבבים לשלב, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
מוסיפים את השרימפס, מגבירים את החום לגובה בינוני ומערבבים כדי לשלב. לטפוח את השרימפס לשכבה זוגית ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם כמעט מבושלים דרך ומתחיל להפוך ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
הסר את המחבת מהחום, להוסיף בזהירות את האוזו, ולחזור לחום בינוני גבוה. מבשלים עד ריח האלכוהול מבושל ואת הנוזל כמעט לחלוטין התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
אוזואוזו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את העגבניות ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מחוממות דרך והנוזל הוא רותח סביב הקצוות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
10
מעבירים את תערובת השרימפס לסיר עם הפסטה השמורה ומוסיפים את הפטה והזיתים. מערבבים לשלב, טעם, ומתבלים עם מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מגישים באופן מיידי.