קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים

פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות, וזיתים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 505 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אוזו, עגבניות צועניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוף יווני עם זיתים, פטאן ועגבניות, סלט יווני עם עגבניות מיובשות, פטיאן וזיתים, ו פסטה עם עגבניות שרי, זיתים ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
ניקוז, לחזור לסיר, ולהניח בצד. בינתיים, להכין את הרוטב וחסילונים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
6
מוסיפים את השום ואת פתיתי פלפל אדום, מערבבים לשלב, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
7
מוסיפים את השרימפס, מגבירים את החום לגובה בינוני ומערבבים כדי לשלב. לטפוח את השרימפס לשכבה זוגית ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם כמעט מבושלים דרך ומתחיל להפוך ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
הסר את המחבת מהחום, להוסיף בזהירות את האוזו, ולחזור לחום בינוני גבוה. מבשלים עד ריח האלכוהול מבושל ואת הנוזל כמעט לחלוטין התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
אוזואוזו
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מוסיפים את העגבניות ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מחוממות דרך והנוזל הוא רותח סביב הקצוות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
מעבירים את תערובת השרימפס לסיר עם הפסטה השמורה ומוסיפים את הפטה והזיתים. מערבבים לשלב, טעם, ומתבלים עם מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
11
מגישים באופן מיידי.