פסטה ללא ביצים
פסטה ללא ביצים יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, קמח סולת, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים-עוגיות ללא ביצים, מאפינס מוקה ללא ביצים / מאפין קל ללא ביצים, ו מאפין בננה תפוחים ללא ביצים / מאפינס ללא ביצים s (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח ומלח.
מוסיפים מים חמים ומערבבים כדי לעשות בצק נוקשה. להגדיל את המים אם הבצק נראה יבש מדי.
ללטף את הבצק לכדור ולהסתובב על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 10 עד 15 דקות. כיסוי.
מרדדים בצק באמצעות מערוך או מכונת פסטה. לעבוד עם 1/4 של הבצק בבת אחת. שמור את השאר מכוסה, כדי למנוע התייבשות.
רול ביד עד 1/16 אינץ עבה. על ידי מכונה, לעצור במקום השלישי עד האחרון.
חותכים פסטה לצורות הרצויות.
מבשלים אטריות טריות במים מלוחים רותחים במשך 3 עד 5 דקות.