פסטה מאכלי ים
פסטה מאכלי ים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 238 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום קרועים, חמאה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פסטה מאכלי ים, פסטאן ופירות ים, ו פסטה מאכלי ים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. לבשל פסטה במשך קצת יותר ממחצית זמן הבישול (זה עדיין צריך להיות קצת מוצק.)
חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת כבדה על חום בינוני גבוה. חומים את הצדפות רק עד שהם מקבלים צבע גדול בצד החיצוני, על 45 שניות לדקה לכל צד.
הוסף עוד כף של שמן זית וחמאה למחבת. כאשר חם, לזרוק שרימפס ולשחום אותם, מדי. (לא לבשל צדפות או שרימפס לחלוטין.)
מוסיפים מעט שמן למחבת. מבשלים את השום במשך 30 שניות, ואז לשפוך את היין.
תן לזה בועה ולהפחית במשך דקה או שתיים, ואז לשפוך את העגבניות (כולל מיץ.)
מוסיפים מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום, ואז מבשלים את הרוטב על אש בינונית גבוהה במשך 10-15 דקות. לקרוע שני יריעות גדולות של רדיד אלומיניום כבד. חופפים אותם על מגש ovenproof (להפוך את החפיפה כ 6 אינץ ' בערך) עם קצת עומק או בתבנית אפייה. השתמש בידיים שלך כדי ללחוץ על נייר כסף שטוח על המגש.
יוצקים את הפסטה על מגש, ואז לשפוך את כל הרוטב על הפסטה (מיץ וכל). לאחר מכן, לשפוך על פירות הים, הקפד להוסיף את כל המיצים שאולי טפטף על הצלחת. אסוף את שני הקצוות של נייר הכסף וגל אותם למטה כך שהם סגורים היטב - - לעשות את אותו הדבר עם הצדדים הקצרים יותר.
מניחים את המגש לתנור ואופים במשך 15 דקות, עד מאכלי הים הוא מבושל לחלוטין ואת הטעמים היו כל הזדמנות להיפגש ולהתאהב. כדי לשרת, לפתוח את רדיד טפטוף קצת קרם חם על כל החלק העליון. לזרוק על בזיליקום בסוף ומגישים.