נסו מחרוזת תרד Butternut רב תבואה, פסטה רב תבואה עם סלסה סיציליאנית ורדה, כרוב, ו שעועית ירוקה, ו עוטפת חסה סקווש עוף ובטרנוט טחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. סקווש לזרוק עם 1/2 כפות שמן בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
העברת סקווש לתבנית אפייה גדולה. צולים עד רך וחום בקצוות, באמצעות מרית מתכת להסתובב מדי פעם, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים כבש ובצל; מטגן עד שחום כבש ובצל לרכך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
7
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים; מערבבים 1 דקה. מערבבים עגבניות, ואז מרק ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להפחית חום; מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות. מערבבים בסקווש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים תערובת כבש, חצי כוסברה, וחצי גבינה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובה
11
הוסף נוזל בישול שמור על ידי 1/3 כוסול להרטיב. מתבלים במלח ופלפל.