פסטה מרובת גרעינים עם דלורית, כבש טחון וקסרי
נסו מחרוזת תרד Butternut רב תבואה, פסטה רב תבואה עם סלסה סיציליאנית ורדה, כרוב, ו שעועית ירוקה, ו עוטפת חסה סקווש עוף ובטרנוט טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. סקווש לזרוק עם 1/2 כפות שמן בקערה גדולה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
העברת סקווש לתבנית אפייה גדולה. צולים עד רך וחום בקצוות, באמצעות מרית מתכת להסתובב מדי פעם, 30 עד 35 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כבש ובצל; מטגן עד שחום כבש ובצל לרכך, 7 עד 8 דקות.
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים; מערבבים 1 דקה. מערבבים עגבניות, ואז מרק ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להפחית חום; מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות. מערבבים בסקווש. מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים תערובת כבש, חצי כוסברה, וחצי גבינה; לזרוק.
הוסף נוזל בישול שמור על ידי 1/3 כוסול להרטיב. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים עם נותר כוסברה וגבינה.