פסטה עגבניות מיובשות של אסיאגו
פסטה עגבניות מיובשות של אסיאגו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 320 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו בצל ירוק, בייקון, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מטבל עגבניות מיובשות של אסיאגו, מטבל עגבניות אסיאגו ומיובש בשמש, ו מטבל עגבניות מיובשות של אסיאגו.
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מבשלים 2 כוסות שמנת עד שרק מבעבע. צפה בזהירות, כדי לוודא שהוא לא רותח. מערבבים פנימה מרק וגבינת אסיאגו. מערבבים עם מטרפה עד להמסה.
מוסיפים תערובת עמילן תירס, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים פנימה את העגבניות המיובשות. מניחים בצד, או מכסים ומכניסים למקרר לשימוש מאוחר יותר.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
קולים בצל אדום עד שהוא רך ושקוף. מערבבים שום ובייקון מבושל, ומבשלים 2 דקות. מערבבים בצל ירוק, עוף 1 כוס שמנת. מבשלים תוך ערבוב עד שהקרם מחומם.
מוסיפים רוטב שמנת אסיאגו ומחממים. זורקים עם פסטה מבושלת עד לציפוי אחיד, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.