פסטה עוף ו עניבת פרפר עם רוטב שמנת אסיאגו
פסטה עוף ו עניבת פרפר עם רוטב שמנת אסיאגו דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 495 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. , שהוא מוצק. נסו עוף פריך עם רוטב איטלקי שמנת ופסטה עניבת פרפר, פסטת עניבת פרפר עם עגבניות ורוטב פלפל אדום קלוי, ו מקרוני גריל סוגו ביאנקו-עוף בגריל עם רוטב שמנת Asiago ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים קוביות עוף, הפחתת חום במידת הצורך, עד שכבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור. תניח בצד.
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות קרם לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
לטאטא בbouillon וגבינה עד מעורבב היטב וbouillon מומס לחלוטין. ממיסים קורנפלור ב 2 כפות מים, ולהקציף לתערובת. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום גבוה בינוני. מערבבים בפרושוטו, שום, פטריות ומבשלים עד פטריות מכרז, על 3 דקות.
מוסיפים עוף, מפחיתים את החום וממשיכים לבשל עד שהעוף מחומם דרכו. להחזיר רוטב לתנור ולהוסיף שאריות 1/4 כוס שמנת ופטרוזיליה פתיתים.
כדי לשרת, במקום פסטה בקערת ערבוב או הגשה גדולה.
מוסיפים תערובת עוף ופטריות ושופכים ברוטב שמנת. לזרוק היטב, ומגישים.