קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פסטה עוף ו עניבת פרפר עם רוטב שמנת אסיאגו

פסטה עוף ו עניבת פרפר עם רוטב שמנת אסיאגו
פסטה עוף ו עניבת פרפר עם רוטב שמנת אסיאגו דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 495 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. , שהוא מוצק. נסו עוף פריך עם רוטב איטלקי שמנת ופסטה עניבת פרפר, פסטת עניבת פרפר עם עגבניות ורוטב פלפל אדום קלוי, ו מקרוני גריל סוגו ביאנקו-עוף בגריל עם רוטב שמנת Asiago ופסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז, ולהניח בצד.
3
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים קוביות עוף, הפחתת חום במידת הצורך, עד שכבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות קרם לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לטאטא בbouillon וגבינה עד מעורבב היטב וbouillon מומס לחלוטין. ממיסים קורנפלור ב 2 כפות מים, ולהקציף לתערובת. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מרק דגיםמרק דגים
גבינהגבינה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום גבוה בינוני. מערבבים בפרושוטו, שום, פטריות ומבשלים עד פטריות מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים עוף, מפחיתים את החום וממשיכים לבשל עד שהעוף מחומם דרכו. להחזיר רוטב לתנור ולהוסיף שאריות 1/4 כוס שמנת ופטרוזיליה פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
עוף שלםעוף שלם
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
8
חום דרך.
9
כדי לשרת, במקום פסטה בקערת ערבוב או הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים תערובת עוף ופטריות ושופכים ברוטב שמנת. לזרוק היטב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם