פסטה עוף ירקות גבינה אפויה
פסטן עוף צמחוני גביני אפוי הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 747 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם פלפלים, קרם פרש, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מחבת פסטה ירקות עוף גבינה, אורזו צמחוני חורף אפוי גבינה, ו סטייק שום צ'ילי עם סלט פסטה קיסר צמחוני גביני (צלייה בקיץ) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ושומרים.
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים שמן ומקפיצים עוף במשך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים פלפלים ירוקים, אדומים וצהובים, וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. מערבבים פנימה רוטב סויה, יין ומיץ לימון. מכסים את המחבת, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 370 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס).
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם הקרם פרש. מתבלים בפפריקה, אורגנו, כוסברה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים פנימה גבינת צ ' דר, גבינת אמנטלר וגבינה כחולה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מפזרים גבינת פרמזן מעל ויוצקים מספיק חלב כדי להפוך את התערובת לחה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 עד 45 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב; מגישים.