בשר בקר בדרך שלי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בשר בקר בדרך שלי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, חזה בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. מתכונים דומים: בשר בקר לשפשף # 1, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו.
הוראות
מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומניחים לתבנית אפייה רדודה או שקית גדולה לאגירה חוזרת.
מערבבים את המרלו וחומץ בלסמי; יוצקים עם הסטייק. לאטום או לכסות, ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מסדרים טבעות בצל בתחתית מחבת צלייה. מתבלים בשום, קורנית ורוזמרין.
יוצקים את המרינדה לתחתית המחבת יחד עם מלאי הבשר ועגבניות מבושלות, ומניחים את הצלי על הבצל כך שהם יוצרים מתלה קלייה. מכסים בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים במשך 3 שעות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן לקלף את רדיד אלומיניום ולהוסיף גזר וסלרי למחבת. מכסים שוב ולהמשיך צלייה עבור תוספת 1 עד 2 שעות, או עד בריסקט ניתן לפרק עם מזלג.