קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

בשר בקר בדרך שלי

בשר בקר בדרך שלי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בשר בקר בדרך שלי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, חזה בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. מתכונים דומים: בשר בקר לשפשף # 1, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו.

הוראות

1
מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומניחים לתבנית אפייה רדודה או שקית גדולה לאגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בשר בקרבשר בקר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מערבבים את המרלו וחומץ בלסמי; יוצקים עם הסטייק. לאטום או לכסות, ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
מרלומרלו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסדרים טבעות בצל בתחתית מחבת צלייה. מתבלים בשום, קורנית ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
יוצקים את המרינדה לתחתית המחבת יחד עם מלאי הבשר ועגבניות מבושלות, ומניחים את הצלי על הבצל כך שהם יוצרים מתלה קלייה. מכסים בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
מלאי בשרמלאי בשר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 3 שעות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן לקלף את רדיד אלומיניום ולהוסיף גזר וסלרי למחבת. מכסים שוב ולהמשיך צלייה עבור תוספת 1 עד 2 שעות, או עד בריסקט ניתן לפרק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח