פסטה עם אגוזים ורוטב ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אגוזי מלך ורוטב ירקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 718 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 18 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, פנה, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסטה עם רוטב דלעת מסקרפונה ואגוזי מלך קלויים, פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי מלך ללא חלב שמנת, ו רוטב פסטה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. במחבת טיגון גדולה מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מוסיפים את התירס והאפונה ומבשלים כ 5 דקות.dd קרם וגבינת שמנת, ערבוב זה עם כף עץ. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים את גבינת אסיאגו, מלח ופלפל.בינתיים, מוסיפים מלח ופסטה למים הרותחים. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק, עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
ניקוז, שמירה על 1/4 כוס של מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה לרוטב יחד עם האגוזים ומערבבים לשלב.
מוסיפים את מי הבישול השמורים, מערבבים, וחמים על אש נמוכה.