קושימומחה
מוכן ב48 דק.
מנות18
ציון בריאות10
מגזין

פסטה עם בייקון, סקווש ומרווה

פסטה עם בייקון, סקווש ומרווה
פסטה עם בייקון, סקווש ומרווה עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 18 . גשו לסופר וקנו פסטה עם דגנים מלאים, עלי מרווה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. נסו פסטה סקווש, פטריות ומרווה, פנה עם דלעת סקווש, בייקון ומרווה, ו דלעת סקווש ופרמזן פסטה עם מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. חותכים רצועת 1/4 אינץ מבסיס וגזע סקווש, כך שהוא ישב שטוח. פיל סקווש, לחתוך חצי לאורכו לגרוף זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
חותכים בשר לקוביות 1/2 אינץ'.
3
מניחים סקווש על תבנית אפייה גדולה, מעוטר, לזרוק עם 1 כף. שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי, ערבוב פעם אחת, עד סקווש רך משחימים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים בייקון, ערבוב, עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
יוצקים שומן בייקון מחבת; להשליך טיפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
להוסיף שמן שנותר למחבת; לחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים פתיתי פלפל; מערבבים במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
8
מוסיפים מרווה ודלעת ומטוגנים עד מחומם דרך ומרווה הוא פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, 7 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מסננים פסטה, הזמנה 1/2 כוס מים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
12
מוסיפים פסטה למחבת עם מים 1/4 כוס פסטה ומיץ לימון. לזרוק על חום בינוני עד מצופה היטב, הוספת מים נוספים במידת הצורך. פסטה העונה עם 1/4 כפית. מלח. מחלקים פסטה בין 6 קערות ומפזרים בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)