פסטה עם מולים ושעועית: Pne con Cozze E Fagioli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אם יש לכם פטרוזיליה, פנה, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. מתכונים דומים: Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Cozze al gratin (מולים מוקרמים).
הוראות
1
מסננים את השעועית ומניחים בסיר גדול וכבד על אש בינונית עם גזר וסלרי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים 2 כוסות מים מתוקים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה, לכסות את הסיר, ומבשלים עד שעועית מכרז, על 45 דקות עד 1 שעה. בדוק את מפלס המים מעת לעת ולהוסיף מים רותחים כפי שהוא מבשל למטה כך שעועית מכוסים תמיד. כאשר מכרז, לנקז, למקם בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים מולים במחבת גדולה עם היין ולהגדיר על חום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל המולים נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום והנח בצד להתקרר. מסננים בישול נוזלי דרך כמה שכבות של גזה לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
כאשר מולים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר להשליך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
7
בסיר, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה ומוסיפים שום. כאשר השום רך אך לא חום, מוסיפים עגבניות ומבשלים 10 דקות, או עד העגבניות רכות ומתפוררות. מערבבים בשעועית מבושלת ומבשלים בעדינות בזמן שפסטה מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
לבשל פסטה במים רותחים עד שהוא מבושל כמעט דרך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתערובת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מוסיפים את המולים ואת נוזלי mussel מתוחים. מערבבים על אש נמוכה 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל, לפי הטעם.