קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם פטריות וכאשה

פסטה עם פטריות וכאשה
פסטה עם פטריות וקשאן היא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כוסמת, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קאשה ורנישק (כוסמת מגרדת עם פסטת פרפר), קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), ו קאשה ורנישק – קשאן וקשתות.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ואת כוסתה ומבשלים עד שהפסטה היא אל דנטה והקאשה היא רק במכרז, 10 עד 12 דקות. שמור כוס 1 של מי הבישול, לנקז, ולהחזיר את הפסטה ואת קאשה לסיר.בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קאשהקאשה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את תערובת הפטרייה לפסטה מנוקזת ולקאשה. מערבבים את הפטרוזיליה, חמאה, מי פסטה שמורים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.הערה: זוהי מנה יהודית קלאסית ממזרח אירופה שנקראת קאשה ורנישקס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קאשהקאשה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק