קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם פטריות וכאשה

פסטה עם פטריות וכאשה
פסטה עם פטריות וקשאן היא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כוסמת, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קאשה ורנישק (כוסמת מגרדת עם פסטת פרפר), קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), ו קאשה ורנישק – קשאן וקשתות.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הפסטה ואת כוסתה ומבשלים עד שהפסטה היא אל דנטה והקאשה היא רק במכרז, 10 עד 12 דקות. שמור כוס 1 של מי הבישול, לנקז, ולהחזיר את הפסטה ואת קאשה לסיר.בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קאשהקאשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים את תערובת הפטרייה לפסטה מנוקזת ולקאשה. מערבבים את הפטרוזיליה, חמאה, מי פסטה שמורים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.הערה: זוהי מנה יהודית קלאסית ממזרח אירופה שנקראת קאשה ורנישקס.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קאשהקאשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות