פסטה עם פטריות ורוטב גבינת גורגונזולה
אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם פטריות ודלעת-רוטב גורגונזולה, פסטה מעוצבת עם ירקות, לבבות ארטישוק, פטריות פורטבלו וגורגונזולה, ו פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו-10 מנות פסטה רומנטיות.
הוראות
מבשלים פסטה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל, שום, מלח, פלפל וקורנית. לבשל 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את ציר העוף, שמנת כבדה, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ על 5 דקות.
להוסיף 1 כוס גבינת gorgonzola ו 1 כף פטרוזיליה. מערבבים היטב ולהתאים את התיבול לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הפטריות, מערבבים היטב ומבשלים עד שהפסטה מחוממת, בערך 2 דקות.
הסר מהחום ומפזר עם גבינת gorgonzola הנותרים ופטרוזיליה.