קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה גורמה גראטן

תפוחי אדמה גורמה גראטן
תפוחי אדמה גורמה גראטן דורשים בערך שעתיים ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 191 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מים, אורגנו, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כתוספת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מסוג גראטן גורמה , תפוחי אדמה גבינה גורמה , ובטטות יפניות צלויות של גורמה עם חמאת בצל ירוק .

הוראות

1
מניחים עגבניות בקערה קטנה. מכסים במים רותחים; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ומניחים בצד.
3
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את האורגנו, המלח, הפלפל והעגבניות השמורות; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מפזרים קמח; מערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מניחים תפוחי אדמה ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; למעלה עם רוטב. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעה. לגלות; אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור