פסטה עם פנצ'טה וירקות טריים
פסטה עם פנקטן וירקות טריים עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, מעיכות פטיפן תינוק, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו פסטה עם ירקות טריים, Tagliolini Al Crudaiolo: פסטה טרייה עם ירקות טריים, ו פסטה עם ירקות טריים וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
הוסף אורזו ומבשל על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מסננים במסננת ומניחים בצד.
בעוד פסטה מתבשלת, להמיס 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פנקטה חתוך לקוביות ומבשלים, ערבוב, עד פריך, על 6 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר.
מוסיפים סקווש וקישואים למחבת ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב רק במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים אורזו מבושל, עגבניות, ארוגולה, מלח ו 1 כף הנותרים. חמאה למחבת עם קישואים; מערבבים בעדינות עד ארוגולה הופך נבול. מערבבים פטרוזיליה טרייה קצוצה. אם תרצה, לשרת עם גבינת פרמזן מגוררת דק.